Vakkundig en eerlijk advies..dat is mijn motto

Ik ben Linda Tabak

Als jong meisje was ik bezig met een ander er mooier uit te laten zien. Deze passie is mijn werk geworden. Inmiddels heb ik sinds 1992 mijn eigen schoonheidssalon en ben ik dagelijks bezig met het mooiste dat er bestaat: namelijk jou helpen te laten stralen en je mooiste zelf te laten zijn.

Sinds 1992 is de praktijk gevestigd in Hoensbroek, eerst 10 jaar bij mijn ouders thuis en nu ruim 20 jaar op de Marconistraat in Hoensbroek. Ik ben 1992 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste bij het MDGO in Maastricht. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen om kennis en vaardigheden up-to- date te houden en om verder te specialiseren.

In 2005 heb ik een opleiding Dermatologie gevolgd voor medisch schoonheidsspecialist. Waardoor ik veel huidproblemen en verdachte plekjes meteen kan herkennen.

Verder ben ik afgestudeerd acnespecialist. Hierdoor worden de acnebehandelingen vaak vergoed door de zorgverzekering. Ook ben ik aangesloten bij brancheorganisatie Anbos en het SKIN register. Schoonheidsspecialisten die staan ingeschreven in het SKIN register beschikken over de juiste diploma’s en kwaliteitseisen. Zijn verplicht om jaarlijkse scholing te volgen om ingeschreven te kunnen blijven. Zodoende weet de consument dat je bij een gediplomeerde en kundige specialist een afspraak hebt.

Ik heb mij in meerdere behandelingen gespecialiseerd waaronder bindweefselmassage en microneedling zodat ik je altijd deskundig kan helpen met de meest up to date en echt werkende technieken.

Of het nu gaat om epileren, acne of huidverbetering , ik help je graag .

Mail of app voor het maken van een afspraak….wees welkom .

Liefs, Linda