Heb je last van fijne lijntjes of rimpels, pigmentstoringen of lichte acne? Dan is de Green-Energykruidenpeeling een geschikte behandeling. Het geheim van onze natuurlijke peeling is een mengeling van kruiden die op een speciale manier ingemasseerd worden, wat de bloedcirculatie en celmetabolisme stimuleert. Dit zorgt voor een verbetering van de huidstructuur. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd wordt er collageen en elastine aangemaakt. Na het inmasseren van de kruiden wordt er een ampul aangebracht met daarover heen een revitaliserend gezichtsmasker. De behandeling wordt afgesloten met skin elixer (op basis van hoogwaardige koninginnebrei van de bij) en blemisch balm.

De Green-Energypeelingbehandeling is een biopeelingkruidenbehandeling. Na de behandeling zal de huid iets rood zijn en kan je lichte tinteling voelen. Het lijkt of er kleine speldenprikjes in de huid zitten. Dat is een goed teken, want zo weet je dat de kruiden goed z’n werk doen. Na een paar dagen zal er lichte schilfering optreden. De intensiteit van het vervellingsproces hangt af van de dikte van de hoornlaag en de huidconditie.

Je mag na de behandeling 24 uur niet met water aan je gezicht, wel mag je je huid reinigen met de kruidenlotion van Schrammek. Na de gezichtsbehandeling is het raadzaam om alleen huidverzorging van Schrammek te gebruiken.

Bij pigmentstoringen en rimpels van de huid zal deze behandeling in kuurverband nodig zijn ongeveer 4-6 behandelingen.

Tarieven

Behandeling Details Prijs
Green energy behandeling €80,-