Heb je last van een verslapte huid en rimpels of wil je deze problemen voor zijn? Dan is de bindweefselmassage uitermate geschikt.

Bij een slechte doorbloeding van de huid kunnen rimpels, en een grauwe huidskleur ontstaan. De celwanden zijn dan moeilijk instaat om voedingsstoffen tot zich te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Deze behandeling is voor ieder huidtype geschikt.

Het is een uitgebreide basisgezichtsbehandeling met een intensieve gezichtsmassage. Bij deze populaire methode om uw huid weer te laten stralen wordt gebruik gemaakt van intensief rollende, stuwende en knedende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd in de diepere huidlagen.

De bindweefselmassage is een effectieve manier om verklevingen los te maken en de natuurlijke collageenproductie sterk te bevorderen, waardoor de huid steviger gaat aanvoelen. Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen. Waardoor een liftend effect ontstaat.

Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 5 opeenvolgende weken. Deze kuur adviseren wij 1 tot 2 keer per jaar toe te passen voor de optimale huidconditie.

Tarieven

Behandeling Details Prijs
Bindweefselmassage gezichtbehandeling €72,50
Bindweefselmassage zonder gezictsbehandeling €55
Bindweefselmassage kuur 4 keer in 4 weken €200