Over Dermapen 4

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van Microneedling. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneedlingapparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

De Dermapen 4 is zeer geschikt voor een behandeling van huidveroudering, zonschade, acne, littekens, pigmentatie, grove poriestructuur of het opfrissen van de huid. Uw huidconditie zal verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die straalt!

De Dermapen-4-behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van:

  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Acne
  • Littekens
  • Huidverjonging
  • Pigmentatie
  • Vergrote poriën

Dermapen-4-behandeling

Tijdens een Microneedlingbehandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een Microneedlingbehandeling met de Dermapen 4 is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

DP Dermaceuticalspeels

De behandeling kan eventueel aangevuld worden met een DP Dermaceuticalspeeling. Door de combinatie van peeling en de Dermapen 4™ – die minuscule openingen in de huid maakt – kan de peeling vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. De DP Dermaceuticalspeel is geschikt voor de behandeling van huidveroudering, zonschade, acne, littekens, pigmentatie, grove poriestructuur of het opfrissen van de huid.

Na de behandeling

Na de Microneedlingbehandeling kan de huid enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen zijn. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt meestal binnen 24 – 72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

Microneedling met de Dermapen 4 is een behandeling waarbij de huid wordt aangezet tot natuurlijk huidherstel. De behandeling kan als gevoelig ervaren worden.

Tarieven

Behandeling Details Prijs
Microneedling met dermapen 4 €115