Binnen 5 dagen een nieuwe huid!!!

Heeft u last van een zonbeschadigde huid, rimpels, verslapte huidcontouren, vergrote poriën en lichte acnelittekens?

Dan is de Green-Peel een geschikte behandeling.  De Green-Peel is een 100% natuurlijke peeling, samengesteld uit planten en mineralen, enzymen en vitamine. Deze behandeling is geschikt voor diverse huidproblemen, maar voor een huid zonder problemen geeft deze behandeling een enorme oppepper.

Stappenplan: Wat te verwachten

  • Dag 1-2: De huid wordt behandeld met het kruidenmengsel, afhankelijk van de behandeldoelstelling kan de druk en de duur van de massage variëren. Na de behandeling kan de huid rood zijn en je kan een lichte tinteling voelen. Dit is absoluut normaal en toont aan dat de kruiden hun werk doen in de huid. De dagen die nu volgen gebruik je absoluut geen water in het gezicht en alleen de producten die worden meegegeven voor thuisgebruik.
  • Dag 3-4: De huid gaat vervellen, de bovenste laag van de epidermis laat nu los. Nieuwe jonge huidcellen bereiken de huidoppervlakte.
  • Dag 5-6: Tijdens deze afspraak krijg je de ‘’Beauty finish treatment’’. Dit is een behandeling met actieve werkstoffen want de huid neemt de werkstoffen bijzonder goed op.

Je mag 5 dagen niet met water aan je huid komen en de huid kan behoorlijk vervellen, dus hier dient rekening mee gehouden te worden.

De frisse nieuwe huid is de komende tijd gevoelig! Rechtstreeks zonlicht moet vermeden worden voor 6-8 weken. En breng iedere ochtend een beschermingsfactor spf 50 aan.

Deze intensieve behandeling kan alleen geboekt worden na een intakegesprek, omdat deze behandeling niet voor ieder huidtype geschikt is.

Tarieven

Behandeling Details Prijs
Green peel behandeling €225